Bayern heeft De Ligt binnen en werkt aan nóg twee transfers: Interessante speler

Bayern heeft De Ligt binnen en werkt aan nóg twee transfers: "Interessante speler"

19-07-2022 08:50 Laatste update: 09:02
11

Bayern München is op meerdere borden aan het schaken. Matthijs de Ligt gaat voor de grootste transferklapper zorgen, maar Der Rekordmeister is ook bezig met Mathys Tel en Konrad Laimer.

Tel is een beloftevolle spits van Stade Rennes, die in april zeventien jaar oud werd, maar daarvoor al aan het grote werk mocht ruiken. De Franse jeugdinternational heeft inmiddels tien wedstrijden als prof in de benen en staat op de radar van Bayern. "Hij is een heel interessante speler, die wij al langer in de gaten houden. Een groot talent", bevestigt directeur Oliver Kahn (foto) tijdens de Amerikaanse voorbereidingstrip van Bayern. Volgens Transfermarkt is Tel voor twintig miljoen euro op te halen, maar probeert de Bundesliga-kampioen het met een bod van veertien miljoen.

Laimer kan in 2023 transfervrij overkomen van rivaal RB Leipzig, maar Bayern wil hem deze zomer al binnenhalen. Vooralsnog biedt Der Rekordmeister twintig miljoen euro en wil Leipzig dertig miljoen: Die Roten Bullen zouden de onderlinge Super Cup-wedstrijd van 30 juli als ultimatum gesteld hebben. Volgens Sky Sports-verslaggever Florian Plettenberg lijkt de transfer echter kans van slagen te hebben, omdat Laimer koste wat kost naar Bayern wil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Bayern haalde eerder deze zomer al Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sadio Mané naar de Säbener Straße. De Ligt is in München medisch gekeurd en vliegt daarna naar de Verenigde Staten, om aan te sluiten bij de selectie.

Plaats een reactie