Analist Van der Ham in één jaar tijd van RKC via Heracles Almelo naar Feyenoord

Analist Van der Ham in één jaar tijd van RKC via Heracles Almelo naar Feyenoord

19-07-2022 09:53
19

Heracles Almelo en Feyenoord hebben dinsdagochtend een 'transfer' afgerond. Videoanalist Roderick van der Ham verruilt Erve Asito voor De Kuip en gaat de komende twee seizoenen bij het eerste elftal aan de slag.

Van der Ham werkte voorheen voor onder meer NAC Breda, RKC Waalwijk en de KNVB. Medio 2021 maakte hij de overstap naar Heracles, nu heeft hij dus na één jaar alweer een nieuwe werkgever gevonden. Voor zijn eerste klus hoeft hij niet ver buiten Almelo te zijn: Van der Ham meldt zich in het naburige De Lutte, waar Feyenoord deze week een trainingskamp belegt.

De kersverse werknemer van Feyenoord kijkt uit naar zijn tijd in Rotterdam-Zuid. "Het voelt als een enorme eer om voor deze mooie, grote club aan het werk te gaan. Ik ben de directie en de trainer dan ook enorm dankbaar voor het vertrouwen", laat hij weten via de clubkanalen. "Van buitenaf heb ik met veel bewondering gekeken naar de ontwikkeling van Feyenoord onder deze staf en kijk ernaar uit om daar onderdeel van uit te mogen maken."