NAC slaat dubbelslag in Wolfsburg: twee exotische namen naar Breda

NAC slaat dubbelslag in Wolfsburg: twee exotische namen naar Breda

19-07-2022 15:04 Laatste update: 15:23
23

NAC Breda kan komend seizoen beschikken over Anselmo García Mac Nulty en Fabio Di Michele Sanchez. De twee verdedigers komen op huurbasis over van VfL Wolfsburg, bevestigt de club.

NAC huurt de spelers voor één seizoen. In beide gevallen is geen optie tot koop bedongen. Met Mac Nulty halen de Bredanaars een negentienjarige centrale verdediger van Spaans-Ierse afkomst. Mac Nulty speelde eerder in de jeugdopleiding van Real Betis, waarna hij in 2019 de overstap maakte naar Duitsland. Zijn speeltijd bleef beperkt tot duels in de Onder 17 en het tweede elftal. 

Di Michele Sanchez is een Duits-Italiaanse linksback van negentien die al wat langer actief is in de jeugdopleiding van Wolfsburg. Zo maakte hij in 2020 zijn debuut in het tweede elftal en maakte hij ook al zijn minuten voor het Onder 23-elftal. 

NAC speelt komende zaterdag een oefenduel tegen FC Eindhoven. Vier dagen later, op 27 juli, is Feyenoord de sparringpartner tijdens de voorbereiding op de nieuwe jaargang in de Keuken Kampioen Divisie.