'Maldini pakt het vliegtuig: technisch directeur naar Brugge voor transfer'

'Maldini pakt het vliegtuig: technisch directeur naar Brugge voor transfer'

20-07-2022 11:09
21

Leeds United en AC Milan zijn in de slag om de handtekening van Charles De Ketelaere. De gewilde aanvaller maakte vorig jaar veel indruk in dienst van Club Brugge en kan zich op gaan maken voor een stap hogerop. De technisch directeur van de Milanezen, Paolo Maldini, zou volgens Fabrizio Romano op weg zijn naar België om de clubleiding te overtuigen.

Club Brugge houdt ondanks verwoede pogingen van AC Milan tot nu toe de poot stijf. De kampioen van de Jupiler Pro League van afgelopen seizoen wil minimaal 35 miljoen euro hebben voor De Ketelaere. Het hoogste bod van Milan is volgens Het Laatste Nieuws dertig miljoen euro plus bonussen, waardoor de clubs tot nu toe te ver uit elkaar liggen. De Ketelaere heeft zelf al eerder zijn voorkeur uitgesproken voor een dienstverband in Italië. Mocht Maldini niet met een hoger bod komen, dan lijkt zijn bezoek aan België bij voorbaat overbodig.

Wedden

Meer odds

AC Milan is niet de enige club die interesse heeft in De Ketelaere. Ook Leeds United is bereid om ver te gaan voor de 21-jarige Belg. De Engelsen hebben een bod van veertig miljoen euro op tafel gelegd. Dat bod werd door de clubleiding in Brugge nog niet geweigerd. De Belgen willen De Ketelaere wel naar zijn voorkeursclub Milan laten gaan, maar dan moeten de Italianen wel minimaal 35 miljoen op tafel leggen. De manager van Leeds United, Jesse March, lijkt er steeds minder vertrouwen in te hebben. "We zijn nog niet klaar met hem. Maar we gaan wel kijken naar andere opties voor die positie, aangezien wij het gevoel krijgen dat hij niet beschikbaar is", vertelt de oefenmeester aan de BBC.