Van Bommel voor officieel debuut: 'Uiteindelijk kantje boord tegen Feyenoord'

Van Bommel voor officieel debuut: 'Uiteindelijk kantje boord tegen Feyenoord'

20-07-2022 18:27
31

Mark van Bommel staat aan de vooravond van zijn officiële debuut bij Royal Antwerp FC, tegen FC Drita uit Kosovo. Die club bond vorig seizoen rond deze tijd de strijd aan met Feyenoord, weet ook Van Bommel.

Donderdag zal er om 19.00 uur afgetrapt worden op de Antwerpse Bosuil. Van Bommel waakt voor onderschatting. "Vorig jaar speelde dit Drita in de voorrondes tegen Feyenoord en daar werd toen nogal makkelijk over gedaan in Nederland. Uiteindelijk was het wel kantje boord, hoor", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad. "Natuurlijk is Feyenoord daarna wel tot in de finale geraakt. Laten we hopen dat we dezelfde route kunnen bewandelen, maar dat zal niet zo simpel zijn als ik het hier nu zeg."

Topaankoop Toby Alderweireld zou meteen zijn debuut kunnen maken, ook al is hij relatief laat in de voorbereiding vastgelegd. "Het is niet ideaal dat hij er niet van bij het begin bij was, maar hij is altijd hard blijven werken en toont dat nu ook bij ons op training. We zijn blij om hem al zo snel te kunnen inzetten." Dat gebeurt medio juli dus al in een officiële wedstrijd. "We staan nog niet waar we willen staan en eigenlijk willen we nog meer tijd. Dat betekent echter niet dat we er niet klaar voor zijn", aldus Van Bommel.