Soap-Eiting krijgt vervolg, De Telegraaf noemt nu ook FC Utrecht

Soap-Eiting krijgt vervolg, De Telegraaf noemt nu ook FC Utrecht

23-07-2022 10:30 Laatste update: 10:55
64

De Eredivisie begint over twee weken, maar Carel Eiting heeft nog altijd geen nieuwe club. De middenvelder zag een transfer naar het Italiaanse SPAL deze week afketsen en ook FC Volendam lijkt geen kanshebber meer. FC Utrecht is de volgende club die in verband wordt gebracht met Eiting.

Volgens De Telegraaf is Eiting serieus in beeld bij de club uit de Domstad. Vorige week was er enkel nog naar hem geïnformeerd, maar nu lijkt Utrecht de belangstelling door te zetten. De club lijkt alvast voor te sorteren op een eventueel vertrek van Quinten Timber, die voor een kleine tien miljoen euro op te halen is. PSV ziet het in Timber zitten, net als Feyenoord, terwijl hij ook in de gaten gehouden wordt door zijn vorige club Ajax. Eiting kan transfervrij worden opgepikt. Zijn contract bij Huddersfield Town uit het Championship is afgelopen en dus kan hij overal tekenen.

De situatie rond Eiting begint langzamerhand een soap te worden. Volendam hoopte met hem te stunten, maar met het Italiaanse SPAL diende zich ineens een volgende belangrijke gegadigde aan. De Italianen boden een fors bedrag, toch ketste een overgang deze week om nog onduidelijke redenen af.