De Ketelaere hoopt op transfer en ontbreekt in wedstrijdselectie van Club Brugge

De Ketelaere hoopt op transfer en ontbreekt in wedstrijdselectie van Club Brugge

23-07-2022 20:43
30

Charles De Ketelaere komt zondag niet in actie voor Club Brugge in het competitieduel met KRC Genk. Net als Noa Lang heeft de Belgische aanvaller zijn zinnen gezet op een transfer, waardoor hij zelf gevraagd heeft om aan de kant te blijven.

Op de persconferentie gaf Club Brugge-trainer Carl Hoefkens nog aan te rekenen op De Ketelaere, maar tegen Genk kan hij geen beroep doen op de 21-jarige Rode Duivel. De Ketelaere zit niet bij de wedstrijdselectie.

Volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws gebeurt dat op verzoek van De Ketelaere zelf. Door de transferzorgen heeft hij besloten om – in ieder geval tegen KRC Genk – niet meer in actie te komen voor Club Brugge. Hij wil de ontwikkelingen afwachten.

De aanvaller aast naar verluidt op een transfer richting AC Milan, maar de Italiaanse ploeg wil niet voldoen aan de vraagprijs van Club Brugge. Blauw-Zwart, dat al een aanbieding van veertig miljoen heeft ontvangen van Leeds United, aast op zo'n 35 miljoen euro. AC Milan lijkt voorlopig echter niet meer dan zo'n 30 miljoen euro te willen bieden.