'Feyenoord pakt door en werkt aan mogelijke huurtransfer Idrissi'

'Feyenoord pakt door en werkt aan mogelijke huurtransfer Idrissi'

26-07-2022 11:08
201

Feyenoord is bezig met het huren van Oussama Idrissi. Dat meldt 1908.nl. De linksbuiten staat op dit moment onder contract bij Sevilla en moet op huurbasis naar Rotterdam komen.

Idrissi heeft in Spanje een verbintenis tot 2025, maar weinig tot geen uitzicht op speelminuten. Hij kan nu kiezen voor een hereniging met Arne Slot, met wie hij succesvol samenwerkte bij AZ. In de zomer van 2020 verhuisde hij voor twaalf miljoen euro van Alkmaar naar Sevilla.

Vorig jaar werd Idrissi uitgeleend aan Ajax en vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Cádiz. Ook dit seizoen wil Sevilla hem weer verhuren en Feyenoord lijkt op pole position te liggen om de Marokkaans international binnen te halen.

Idrissi speelde van 2011 tot 2015 al in de jeugd van Feyenoord. De Rotterdammers zouden ook nog bezig zijn met het aantrekken van Largie Ramazani en/of Wilfried Gnonto.

Voor Sevilla speelde Idrissi zeventien wedstrijden en scoorde geen enkele keer. Met een transfer naar Feyenoord probeert Idrissi zich ook opnieuw in de kijker te spelen voor het nationale elftal van Marokko. De zevenvoudig international speelde in 2019 zijn laatste interland en hoopt alsnog naar het WK in Qatar te gaan.