Speciale JCS-promo bij Unibet: 14,00 keer je inleg bij Ajax-overwinning!

Speciale JCS-promo bij Unibet: 14,00 keer je inleg bij Ajax-overwinning!

30-07-2022 18:00 Laatste update: 18:03

ADVERTORIAL - Ajax treft PSV zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Bookmaker Unibet heeft voor nieuwe spelers een speciale promo voor deze fantastische kraker: pak veertien keer je inzet bij een overwinning van de Amsterdammers!

Ajax en PSV hebben interessante voorbereidingen achter de rug. Zo won Ajax dinsdag met 3-1 van Shakhar Donetsk en trok PSV zaterdag een 2-1 overwinning over de streep tegen Real Betis. Aanstaande zaterdag staan beide ploegen recht tegenover elkaar. Met Alfred Schreuder en Ruud van Nistelrooij als kersverse trainers pakt in ieder geval één van de twee oefenmeesters direct een prijs richting de start van het eerste seizoen bij hun club. 

Bookmaker Unibet heeft een fraaie promo klaarliggen voor nieuwe spelers. Bij een overwinning van Ajax kan je veertien keer je inzet terugverdienen. De maximale inzet voor de bet bedraagt vijf euro, waarmee je dus zeventig euro terug kan winnen met een Amsterdamse zege! Alleen spelers van 24 jaar en ouder komen in aanmerking voor de speciale promo. 

Hoe werkt het? 

Ga naar bookmaker Unibet en registreer je op de website. Zorg ervoor dat je tijdens de registratie de optie 'Ajax boost x 14' aanvinkt en doe een storting bij Unibet. Wed vervolgens op 'Ajax wint Competitie' (zie screenshot hieronder) en zorg ervoor dat de UniBoost is aangevinkt. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest: op Ajax wedden in de 1X2 weddenschap activeert niet de UniBoost. De UniBoost treedt ook in werking wanneer Ajax na een verlenging of strafschoppen wint. Zolang de Amsterdammers de Johan Cruijff Schaal omhoog houden, verandert je vijf euro in zeventig euro!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.