'Feyenoord heeft z’n best gedaan om me terug te halen en daar ben ik blij mee'

'Feyenoord heeft z’n best gedaan om me terug te halen en daar ben ik blij mee'

28 juli - 19:54 Laatste update: 20:28
79

Quinten Timber is erg blij om terug te zijn op het oude nest. De 21-jarige middenvelder speelde zeven jaar lang op Varkenoord en kijkt ernaar uit om te schitteren in de hoofdmacht van Feyenoord.

Timber tekende donderdagavond een vierjarig contract in Rotterdam. "Het voelt zeker vertrouwd om hier terug te zijn", vertelt de kersverse aanwinst op de clubsite. "Toen ik naar De Kuip reed, voelde het als thuiskomen. Feyenoord heeft z’n best gedaan om me terug te halen en daar ben ik blij mee. Om acht jaar na mijn vertrek hier weer te mogen staan, in dit stadion waarin de supporters hun energie overbrengen op de ploeg, is fantastisch. Ik ben fit en heb er zin in om morgen meteen mee te trainen."

De talentvolle middenvelder werd op zevenjarige leeftijd met zijn broer Jurriën gescout door Feyenoord. Tussen 2008 en 2014 speelde Timber in de jeugdopleiding van Feyenoord en was hij onderdeel van de lichting met namen als Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü. Na zeven jaar Feyenoord maakte de Timber-tweeling de overstap naar Ajax, waar Quinten in tegenstelling tot zijn broer niet wist door te breken in het vlaggenschip. Via FC Utrecht keert de 21-jarige middenvelder terug in Rotterdam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie