'Overmars na tweeluik nog niet klaar met Drita: transfer op komst'

'Overmars na tweeluik nog niet klaar met Drita: transfer op komst'

29-07-2022 10:15 Laatste update: 10:18
12

Royal Antwerp is dichtbij het aantrekken van Arbnor Muja van FC Drita, meldt Het Nieuwsblad. De Kosovaarse aanvaller speelde donderdag nog met Drita tegen de ploeg van Mark van Bommel in de tweede voorronde van de Conference League.

Het bestuur van Drita liet na de wedstrijd van donderdag weten dat er een transfer van Muja in de maak is. Antwerp won donderdag met 0-2 in Kosovo, waardoor het team van trainer van Bommel doorgaat naar de derde voorronde van de Conference League. Muja speelde in beide wedstrijden tegen Antwerp mee, maar kwam niet tot scoren. In de heenwedstrijd kwam de Kosovaar vanaf rechts in de aanval, in de return deed hij dit vanaf links.

Muja speelt sinds 2021 voor Drita en kwam vorig seizoen tot 31 optredens. Hij wist in deze wedstrijden acht keer te scoren en tien assists te geven en vooral in Europa maakte de Kosovaar indruk. In de voorrondes van de Conference League van vorig seizoen speelde Muja ook twee wedstrijden mee tegen Feyenoord. De 23-jarige aanvaller speelde in het verleden voor teams uit Kosovo, Albanië en Duitsland. Eintracht Braunschweig is daarbij de meest in het oog springende club.