Van Nistelrooij is blij met PSV-bank na zege op Ajax: 'Hij is geweldig ingevallen'

Van Nistelrooij is blij met PSV-bank na zege op Ajax: 'Hij is geweldig ingevallen'

31 juli - 09:53
137

Ruud van Nistelrooij is zeer te spreken over de invallers van PSV in het duel met Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Vooral Ismael Saibari, die Johan Bakayoko verving, maakte een uitstekende indruk.

"Bakayoko heeft het naar behoren gedaan, maar Ismael Saibari is geweldig ingevallen, in de voorbereiding heeft hij vanaf dag één gewoon heel goed gespeeld", vertelt Van Nistelrooij op de persconferentie na de 5-3 zege in de Johan Cruijff Arena. De PSV-trainer is sowieso tevreden met zijn 'brede' bank. "Als ik zie hoe Xavi Simons, André Ramalho en Richie Ledezma invallen... Die jongens hebben echt het niveau omhoog getild met hun invalbeurten en mede daardoor de wedstrijd over de streep getrokken."

Van Nistelrooij stipte nog wel een puntje van verbetering aan. "Vijf maken is geweldig, maar drie tegen is te veel", oordeelt de trainer. "Bij de eerste goal van Bergwijn moet je complimenten aan de tegenstander geven, maar de tweede en derde goal vallen door fouten van onze kant. Dat weten Ibrahim (Sangaré, red.) en Walter (Benítez, red.) zelf ook."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.