Ten Hag met Martínez en Ronaldo bij Old Trafford-debuut: 'Nog niet op niveau rest'

Ten Hag met Martínez en Ronaldo bij Old Trafford-debuut: 'Nog niet op niveau rest'

31-07-2022 16:09
14

Cristiano Ronaldo keert zondag terug bij Manchester United in het oefenduel met Rayo Vallecano. Erik ten Hag geeft de Portugese ster een basisplaats. Ook Lisandro Martínez, Christian Eriksen en Donny van de Beek staan aan de aftrap.

Voor Ten Hag is het zijn vuurdoop op Old Trafford. Veel beoogde basisspelers krijgen rust, nadat ze zaterdag al in actie kwamen tegen Atlético Madrid (0-1). Een aantal kanshebbers is wel van de partij, omdat ze nog ritme moeten opdoen. Zo vormt Martínez een duo met Raphaël Varane in het hart van de defensie. Ronaldo is de grote blikvanger. Voorin krijgt hij gezelschap van onder meer Tahith Chong.

Ten Hag weet nog niet hoe lang hij Ronaldo kan laten staan. "We zullen zien hoe lang hij kan spelen. Maar hij zit absoluut nog niet op het niveau van de rest van de selectie, omdat hij veel weken heeft gemist. Hoe lang hij verwijderd is van spelen in de Premier League kan ik niet zeggen. Hij heeft nu vooral veel trainingen nodig en wedstrijden", zegt de Nederlandse manager tegen Viaplay.