AZ zorgt voor verrassing: Bazoer tekent in Alkmaar tot 2025

AZ zorgt voor verrassing: Bazoer tekent in Alkmaar tot 2025

1 augustus - 18:20 Laatste update: 18:22
362

Een grote transferverrassing uit Alkmaar: AZ heeft zich versterkt met met Riechedly Bazoer. De verdediger annex middenvelder was transfervrij na zijn vertrek bij Vitesse. Bazoer tekent tot 2025.

Bazoer had bij Vitesse een belangrijke rol in het hart van de verdediging, maar na het vertrek van Fredrik Midtsjö naar Galatasaray is er op het middenveld een plekje vrijgekomen. Het is aannemelijk dat AZ hem daarvoor gehaald heeft.

"Het voelt fantastisch hier te zijn", reageert Bazoer op de clubsite van AZ. "Ik heb goede gesprekken gehad met Max Huiberts en Pascal Jansen. Daarin werd duidelijk wat ze met mij van plan zijn en daar hield ik een erg positief gevoel aan over. Ik kan niet wachten om te beginnen. AZ is altijd een goede ploeg, speelt verzorgd positiespel en is veel aan de bal. Daar hou ik van. Alles klopt en ik ben blij hier vandaag te tekenen."

Het aantrekken van Bazoer is verrassend omdat voor hem een buitenlands avontuur in de maak leek. Verschillende clubs werden de afgelopen maanden met hem in verband gebracht, waaronder Borussia Mönchengladbach en Olympique Marseille. Bazoer heeft goede gesprekken achter de rug met AZ en kiest voor een avontuur in Alkmaar.

De 25-jarige Bazoer komt uit de jeugdopleiding van PSV, brak door bij Ajax en speelde daarna voor VfL Wolfsburg, FC Porto, FC Utrecht en Vitesse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie