'Manchester United ziet voor nu af van Antony-transfer door hoge vraagprijs Ajax'

'Manchester United ziet voor nu af van Antony-transfer door hoge vraagprijs Ajax'

1 augustus - 18:55
262

Manchester United ziet op dit moment af van de komst van Antony, meldt Sky Sports. Naar verluidt vraagt Ajax honderd miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller en dat willen The Red Devils niet betalen.

Antony wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Man United. Ajax wil niet meewerken aan een verkoop en verhoogde de vraagprijs recent naar honderd miljoen. Dat is te veel voor de club van Erik ten Hag, waardoor een transfer momenteel 'compleet' van de baan is.

Toch is het niet volledig uitgesloten dat Antony vertrekt bij Ajax. Als de 22-jarige aanvaller een transferverzoek indient, zou het prijskaartje dat om zijn nek hangt misschien wel lager kunnen uitvallen. Ajax hoeft Antony echter allesbehalve te verkopen, aangezien hij nog een driejarig contract heeft.

Eerder shopte Ten Hag al bij zijn oude club, door Lisandro Martínez binnen te halen. De Argentijn was al voor de komst van de Nederlandse manager in beeld bij United, maar door Ten Hag kwam de deal in een stroomversnelling terecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.