'Kluivert traint niet meer bij Roma: Nederlander mag uitkijken naar nieuwe club'

'Kluivert traint niet meer bij Roma: Nederlander mag uitkijken naar nieuwe club'

2 augustus - 07:39
85

José Mourinho was een aantal jaar geleden nog gecharmeerd van Justin Kluivert, maar nu hoeft de Nederlandse aanvaller niet meer op de training te verschijnen bij AS Roma. Mourinho heeft de linksbuiten niet meer nodig, waardoor hij uit mag kijken naar een nieuwe club.

Kluivert keerde deze zomer terug van een huurperiode bij OGC Nice. Volgens Italiaanse media hoopt Roma de linksbuiten snel weer van de hand te doen: de ambitieuze club wil namelijk ruimte maken voor nog meer nieuwelingen, terwijl Kluivert een salaris verdient van ruim 2,5 miljoen euro.

De Oranje-international wordt dan ook niet meer op de training van AS Roma verwacht. Toen de Conference League-winnaar recent op trainingskamp ging, moest Kluivert thuisblijven. Fulham en zijn oude club Nice worden nu als mogelijke bestemmingen genoemd voor de oud-Ajacied, die nog één jaar vastligt in Rome.

Al met al is Mourinho nu niet overtuigd van de kwaliteiten van Kluivert. Dat terwijl The Special One zich meerdere keren lovend heeft uitgelaten over de aanvaller. Na de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United hadden de twee ook een onderonsje, al ging dat vooral over zaken die niet met voetbal te maken hadden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast