AZ laat Midtsjö na vijf jaar vertrekken, middenvelder naar Galatasaray

AZ laat Midtsjö na vijf jaar vertrekken, middenvelder naar Galatasaray

02-08-2022 10:15 Laatste update: 15:55
93

Fredrik Midtsjö vervolgt zijn carrière definitief bij Galatasaray. De Noorse middenvelder, die sinds 2017 uitkwam voor de Alkmaarders, stond nog tot medio 2023 onder contract bij AZ.

De 28-jarige Midtsjö kreeg eerder deze week al groen licht van AZ om zijn transfer naar Turkije af te ronden. Enkele dagen later is de overstap officieel, melden zowel de Alkmaarders als Galatasaray. 

Midtsjö maakte in 2017 de overstap van Rosenborg BK naar de Eredivisie en was binnen een mum van tijd basisspeler. In totaal speelde hij 195 keer voor AZ. Hierin wist hij zeven keer te scoren en daarnaast gaf hij 31 assists. 

AZ-directeur Max Huiberts is de middenvelder dankbaar voor zijn periode bij AZ. "De transfer van Fredrik vijf jaar geleden is voor alle betrokkenen een succes gebleken. Hij is een stabiele factor geweest in de afgelopen seizoenen. We waren op de hoogte van zijn wens nog een ander buitenlands avontuur aan te gaan en daarin hebben wij meegedacht. We bedanken Fredrik voor zijn jaren in het AZ-shirt en wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière", aldus Huiberts op de clubsite

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie