Overmars ziet enfant terrible Lamkel Zé medische keuring weigeren

Overmars ziet enfant terrible Lamkel Zé medische keuring weigeren

2 augustus - 11:16 Laatste update: 16:10
47

Didier Lamkel Zé is weer eens onderwerp van gesprek. De aanvaller van Royal Antwerp FC, die van technisch directeur Marc Overmars mag vertrekken, stond op het punt medisch gekeurd te worden door Omonia Nicosia. Op het allerlaatste moment werd hij gebeld door een andere club, waarna hij zijn biezen pakte.

De Cypriotische club dacht dat de overstap al in kannen en kruiken was, maar niets bleek minder waar. De 25-jarige Lamkel Zé vernam op het moment van de medische keuring opeens interesse van het Hongaarse Ferencváros. De Kameroener zou daar meer perspectief zien en besloot de boel af te blazen. 

Het is niet voor het eerst dat de eenmalig international het gesprek van de dag is. In het verleden droeg hij onder meer een shirt van Anderlecht om zo een transfer te forceren. Ook pakte hij een aantal keer rood na onbesuisde overtreding en maakte hij met medespelers ruzie op de training. Omonia Nicosia, dat nu met lege handen staat, heeft inmiddels aangegeven naar de FIFA te stappen. Volgens de club was alles al getekend en liegt Lamkel Zé. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast