'Ik denk dat Feyenoord er in eerste instantie wel op achteruit gaat met Zerrouki'

'Ik denk dat Feyenoord er in eerste instantie wel op achteruit gaat met Zerrouki'

2 augustus - 13:55 Laatste update: 14:01
204

Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki op het oog als eventuele vervanger van Fredrik Aursnes, die mogelijk naar Benfica vertrekt. In #DoneDeal de podcast komt de FC Twente-middenvelder ter sprake. Is hij goed genoeg voor Feyenoord en moet hij de stap naar De Kuip überhaupt wel willen maken?

VP-redacteur Teun Buis vertelt als eerst over Zerrouki. "Ik denk dat Feyenoord er in de eerste instantie wel op achteruit gaat: hij heeft niet het niveau van Aursnes. Het is wel een redelijk jonge speler en een steunpilaar bij Twente."

Hoofdredacteur Dennie van Laar is een andere mening toegedaan. "Ik vind Zerrouki echt een goede speler: dé smaakmaker bij Twente en international van Algerije. Hij heeft zich echt ongelofelijk ontwikkeld, maar moet Zerrouki dit wel willen? Ik denk het niet."

"Bij Feyenoord heb je dadelijk een middenveld met Kökcü, Timber en Szymański en daar zitten Toornstra en Wieffer nog achter", gaat Van Laar verder. "Dan neem ik Aursnes al niet meer mee. Zerrouki moet dan echt zwaar aan de bak om te gaan spelen, terwijl hij net het beste jaar uit zijn leven bij Twente heeft gehad. Ik denk dat hij na één of twee jaar extra bij Twente misschien een mooiere stap kan maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie