Scoren Gakpo en De Jong tegen Monaco? Vertienvoudig je inzet bij bookmaker Unibet!

Scoren Gakpo en De Jong tegen Monaco? Vertienvoudig je inzet bij bookmaker Unibet!

02-08-2022 15:00

ADVERTORIAL - PSV staat dinsdagavond in het Stade Louis II tegenover het stugge AS Monaco. Na de 3-5 overwinning op Ajax in de Johan Cruijff Schaal zal de ploeg van Ruud van Nistelrooij vol zelfvertrouwen aan het tweeluik in de Champions League beginnen. Staan toppers Cody Gakpo en Luuk de Jong hun mannetje in Frankrijk en scoren beide spelers? Dan kan je bij bookmaker Unibet je inzet vertienvoudigen!

Gakpo en De Jong waren tegen Ajax van grote waarde: Gakpo wist twee assists te geven én scoorde de 1-3, terwijl De Jong de centrale verdediging van Guus Til weglokte. Het kwam mede door De Jong dat de middenvelder de eerste hattrick ooit wist te maken in de Johan Cruijff Schaal. De Jong heeft net een seizoen in de Primera División achter de rug en zal het moordende tempo in de Champions League inmiddels meer dan gewend zijn. Bookmaker Unibet heeft een odd van 3.50 staan op een treffer van Gakpo en een odd van 2.88 op het eerste officiële doelpunt van De Jong sinds zijn terugkeer. 

Het combineren van deze twee bets is zeer aantrekkelijk. Bij een treffer van Gakpo en De Jong staat namelijk een odd van 10.00, waarmee je inzet wordt vertienvoudigd. De Jong redde FC Barcelona meermaals in de grote duels aan het einde van het seizoen en er is een reden dat de Nederlander als held werd uitgezwaaid in het Camp Nou Spotify. 

Unibet heeft ook een aantal fraaie boosted odds klaarliggen voor dit spannende Europese duel. Wint PSV het uitduel en worden er drie of meer doelpunten gemaakt? Daar zit een uitstekende boosted odd van 5.50 achter. Opent Til de score? Met de odd van 11.50 pak je ruim elf keer je inzet terug. Scoort Gakpo? Met een odd van 4.50 is dat een interessante optie. Let wel op: inzetten op boosted odds kan alleen voor spelers van ten minste 24 jaar oud. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.