Blessurespook teistert Feyenoord opnieuw: Dilrosun mist mogelijk seizoensopening

Blessurespook teistert Feyenoord opnieuw: Dilrosun mist mogelijk seizoensopening

2 augustus - 15:17 Laatste update: 15:26
57

Feyenoord moet het aanstaande zondag tegen Vitesse wellicht doen zonder Javairô Dilrosun. De vleugelaanvaller, die overkwam van Hertha BSC, is geblesseerd. Dit meldt Voetbal International.

De 24-jarige Dilrosun was dinsdag afwezig tijdens de training van de Rotterdammers. Om wat voor blessure het gaat, is nog onduidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid liep hij de kwetsuur op tijdens het met 1-2 verloren oefenduel met Osasuna van afgelopen zondag. Of de eenmalig international van Oranje komende zondag kan spelen tegen Vitesse, moet nog blijken. 

De blessure van Dilrosun is de alweer de zoveelste tegenvaller voor Feyenoord-trainer Arne Slot. Ook Mats Wieffer en Orkun Kökcü kampen nog altijd met een blessure. Daarnaast zijn nieuwkomers Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski nog niet fit genoeg voor een volledige wedstrijd. Santiago Giménez ontbreekt ook nog, hij wacht op zijn werkvergunning. 

Mocht zondag te vroeg komen voor Dilrosun, dan lijken Patrik Walemark en Alireza Jahanbakhsh de grootste kanshebbers om hem te vervangen. De wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord begint zondag om 14.30 uur. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie