Go Ahead Eagles haalt Mulder naar Adelaarshorst: 'Wil tot mijn 40e keeper blijven'

Go Ahead Eagles haalt Mulder naar Adelaarshorst: 'Wil tot mijn 40e keeper blijven'

02-08-2022 16:01 Laatste update: 16:31
29

Go Ahead Eagles heeft dinsdag Erwin Mulder gepresenteerd als nieuwe doelman. De 33-jarige keeper zat zonder club nadat sc Heerenveen begin mei besloot zijn contract in Friesland niet te verlengen.

De sluitpost, die in het verleden uitkwam voor Feyenoord, Excelsior en Swansea City, tekent voor één jaar bij Go Ahead. In Deventer is hij de opvolger van Andries Noppert, die op zijn beurt juist naar Heerenveen vertrok. 

Wedden

Meer odds

Mulder, die liefst 240 Eredivisie-duels achter zijn naam heeft staan, is dolblij dat hij zijn carrière een vervolg kan geven op het hoogste niveau. "Stoppen was dan ook totaal niet aan de orde. Nee, het zit nog totaal niet in mijn hoofd om iets anders te gaan doen. Als het even kan, wil ik tot mijn veerstigste keeper in het profvoetbal blijven. De honger om te keepen is er bij mij nog steeds", aldus Mulder in een bericht op de clubsite

Paul Bosvelt, de technisch manager van de club, is dolblij met de kersverse aanwinst. "Hij is een ervaren doelman. Naast Jeffrey de Lange en Sven Jansen zochten we een keeper die weet wat het inhoudt om op het hoogste niveau te keepen en daardoor concurrentie én kwaliteit kan brengen."