Vertrouwen bij PSV:  'Lastige loting, maar tegen Ajax hebben we het laten zien'

Vertrouwen bij PSV: 'Lastige loting, maar tegen Ajax hebben we het laten zien'

2 augustus - 18:15 Laatste update: 18:27
74

Luuk de Jong verwacht dat PSV een pittige kluif zal hebben in AS Monaco, maar de aanvoerder heeft er wel vertrouwen in dat de Eindhovenaren kunnen winnen. In een interview op de Twitterpagina van PSV praatte de spits vol vertrouwen over zijn team. 

"Het is een lastige loting, want Monaco is echt geen makkelijke ploeg", vertelt de spits in het interview. "De zwaarste tegenstander die we konden treffen, maar ik verwacht dat we ook daar kunnen winnen. We hebben tegen Ajax laten zien dat we een sterk team zijn en als we goed samenwerken heb ik er echt een goed gevoel over." 

Op de vraag waar de kansen liggen tegen Monaco reageert de aanvoerder van PSV wat terughoudend. "Uit de analyse moet blijken waar die kansen liggen, maar we moeten gewoon van onze eigen kracht uitgaan. Ik denk dat de fans onze kwaliteiten ook wel kennen, dus hopelijk kunnen we die gaan benutten." De Jong kijkt in ieder geval uit naar de wedstrijd. "Ik heb er altijd zin in als we weer gaan voetballen."

Monaco is de eerste tegenstander van PSV in het kwalificatietoernooi voor de Champions League. Mochten de Eindhovenaren doorkomen dan moeten ze nog een horde nemen om de groepsfase van het miljardenbal te halen. In die laatste voorronde is de winnaar van het tweeluik tussen Union Sint-Gillis en Rangers FC de tegenstander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Luister #DoneDeal de podcast ook via SpotifyPodimo en Apple Podcasts!