Club Brugge casht met verkoop De Ketelaere: 'Kunnen alleen maar trots zijn'

Club Brugge casht met verkoop De Ketelaere: 'Kunnen alleen maar trots zijn'

2 augustus - 21:16
25

Charles De Ketelaere heeft zijn toptransfer naar AC Milan te pakken. De aanvaller verlaat Club Brugge en wordt de derde Rode Duivel in de selectie van de Milanezen. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027.

Na Divock Origi en Alexis Saelemaekers trekt nu ook De Ketelaere naar Milan. De toptransfer hing al een tijdje in de lucht, maar de deal is nu bekendgemaakt. Milan betaalt naar verluidt 35 miljoen euro voor De Ketelaere. Onder meer Leeds United had miljoenen over voor De Ketelaere, maar die had zijn ogen al gericht op Milan, de kampioen van Italië. 

"Uiteraard ben ik heel blij met deze volgende stap. Als jonge speler heb je de ambitie om ook in het buitenland aan de top te kunnen spelen. Ik wil iedereen bij Club bedanken voor alle kansen die ik er kreeg en het zal altijd mijn thuis blijven", zegt De Ketelaere op de clubsite van Club Brugge.

"Als Club kunnen we alleen maar trots zijn dat een jeugdproduct vertrekt naar de Italiaanse landskampioen", zegt technisch directeur Vincent Mannaert. "We hebben Charles zien en helpen groeien tot de speler die hij vandaag is en wensen hem alle succes in zijn nieuwe avontuur."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie