Veerman vindt het 'matig ingepland' en belooft: 'Ze krijgen poep aan de broek'

Veerman vindt het 'matig ingepland' en belooft: 'Ze krijgen poep aan de broek'

2 augustus - 22:20
194

Hoewel PSV aan de dood ontsnapt is tegen AS Monaco, is Joey Veerman niet tevreden. Hij denkt dat zijn ploeg in Frankrijk had kunnen winnen.

PSV kwam in de slotfase bijzonder goed weg en sleept een 1-1 uit het vuur. Of Veerman tevreden is? "Nee, dat denk ik niet. We kregen een kutgoal tegen", zegt Veerman bij ESPN. "Als Guus (Til, red.) iets meer geluk had gehad.. Met de kansen zijn we ongelukkig geweest. Ondanks dat we veel achter de bal aan hebben gelopen, hadden we hier met 0-2 kunnen winnen. Tegen Ajax zag je het ook: we zijn nog te slordig aan de bal. Daardoor lopen we er veel achteraan. Gelukkig zijn we erg fit, maar als we iets zuiniger zijn aan de bal kunnen we meer kansen creëren."

PSV zat er in de slotfase volledig doorheen, maar Veerman vindt dat niet raar. "We hebben 2,5 dag geleden nog gespeeld, hè. Natuurlijk speelt dat mee. We waren om 01.00 uur 's nachts thuis, zondag was het herstellen en maandag stapten we het vliegtuig in. Ik vind het allemaal matig ingepland. Het weer? Zij zijn er iets meer aan gewend, maar in Nederland is het twee weken geleden ook 38 graden geweest."

"Gutiérrez en Van Ginkel vielen goed in en bewaarden de rust. Met het publiek erachter weet je dat zij gaan drukken, maar gelukkig hebben we het overleefd", zegt Veerman. "Volgende week gaan we volle bak. Dat moet lukken met ons publiek. Champions League-avondje, ze krijgen poep in de broek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast