Van Bronckhorst onderuit tegen Union: 'We zijn hier nog goed weggekomen'

Van Bronckhorst onderuit tegen Union: 'We zijn hier nog goed weggekomen'

3 augustus - 10:43 Laatste update: 11:10
18

Giovanni van Bronckhorst ging dinsdagavond lelijk onderuit op bezoek bij Union Sint-Gillis. De manager van FC Rangers stelt dat zijn ploeg ondermaats speelde en met een beperkte nederlaag nog goed wegkwam. 

Door doelpunten van Teddy Teuma en Dante Vanzeir stapte Van Bronckhorst met een 2-0 nederlaag van het veld. De Belgische stuntploeg maakte indruk; de Schotse ploeg deed dat niet. Van Bronckhorst erkent na afloop van het duel dat zijn ploeg niet goed voor de dag kwam. "We presteerden absoluut niet op het niveau wat in Champions League wordt gevraagd. Dat was voor mij het meest teleurstellende deze wedstrijd", zei de manager na afloop in op de clubsite

Union gaat dinsdag op bezoek in Glasgow om het tweeluik af te ronden. Van Bronckhorst en zijn ploeg moeten een wedstrijd van formaat neerzetten om nog kans te maken op een ticket voor de Champions League. "De steun van onze eigen fans op Ibrox geven ons veel energie, maar dan zullen we zelf ook beter moeten presteren dan deze wedstrijd. Dit was ondermaats", geeft de voormalig international toe. "We hebben nog steeds de mogelijkheid om de scheve situatie recht te zetten. Twee doelpunten achterstand is niet onoverkomelijk, maar we zullen een heel andere prestatie moeten leveren", besluit Van Bronckhorst, opgetekend door Sporza.

De winnaar van het duel tussen Union en Rangers zal het opnemen tegen de winnaar tussen PSV en AS Monaco. De Eindhovenaren speelden dinsdag op bezoek bij de Monegasken met 1-1 gelijk en kan de klus dinsdag in het eigen Phillips Stadion klaren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast