Buijs plukt 'Head of Performance' weg bij Heracles Almelo: Compleet profiel

Buijs plukt 'Head of Performance' weg bij Heracles Almelo: "Compleet profiel"

4 augustus - 13:48
15

KV Mechelen heeft de technische staf van hoofdcoach Danny Buijs uitgebreid met een nieuw gezicht. Colin de Graaf zal de functie van Head of Performance vervullen. Hij komt over van Heracles Almelo.

De 29-jarige De Graaf maakt per direct de overstap van Heracles naar Mechelen. "Is het goed voor de speler, maakt het hem beter en speelt hij daardoor beter, dan doen we dat", zegt hij. "We werken met jonge mensen die ik wil begeleiden in alles wat hen beter kan maken op het veld. Voeding, slaap, revalidatie, kracht, noem maar op. We werken met jonge mensen die ik wil begeleiden in alles wat hen beter kan maken op het veld. Voeding, slaap, revalidatie, kracht, noem maar op."

"Met Colin hebben we een heel compleet profiel aangetrokken", vertelt sportief directeur Tom Caluwé op de website van Mechelen. "Hij zal mee de lijnen uitzetten om de spelers nog beter individueel op te volgen op fysiek vlak. Daarnaast rollen we alles wat op het veld gebeurt nog verder uit naar het lifestyle-gedeelte van de spelers."

Mechelen staat na twee wedstrijden onderaan in de Belgische competitie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast