'Strijd om Senesi barst los: ook West Ham meldt zich bij Feyenoord'

'Strijd om Senesi barst los: ook West Ham meldt zich bij Feyenoord'

4 augustus - 19:34 Laatste update: 19:42
170

Naast AFC Bournemouth heeft ook West Ham United belangstelling voor Marcos Senesi, meldt 1908nlThe Hammers hebben zich al officieel gemeld voor de Argentijnse verdediger.

West Ham vulde de vacature linksachterin in een eerder stadium op door de Marokkaans international Nayef Aguerd te halen, al staat de verdediger tot de winterstop aan de kant met een enkelblessure. Om die reden is de Engelse ploeg doorgeschakeld naar Rotterdam-Zuid. Nu zowel Bournemouth als West Ham geïnteresseerd is, heerst binnen Feyenoord naar verluidt het gevoel dat Senesi onhoudbaar is.

De Stadionclub verlangt vijftien miljoen euro voor de Argentijn en beide Premier League-clubs zijn op de hoogte van dat bedrag. Bij een verkoop boven de 6,5 miljoen euro gaat er tien procent naar Senesi's oude club San Lorenzo. Feyenoord beschikt nog over de optie om het contract van Senesi met een jaar te verlengen, al lijkt het onwaarschijnlijk dat dit nog gaat gebeuren.

1908nl stelt dat bij een daadwerkelijke verkoop van Senesi Dávid Hancko weer in beeld komt. De Slowaakse verdediger van Sparta Praag stond recent ook bij West Ham op de radar, maar de Engelsen kozen destijds voor Aguerd. Hancko werd ook al genoemd bij Feyenoord, al was dat niet concreet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast