Malmö-aanvaller mist na hectische transfer eigen bruiloft, stuurt zijn broer

Malmö-aanvaller mist na hectische transfer eigen bruiloft, stuurt zijn broer

5 augustus - 11:55
44

Buya Turay maakte donderdagavond zijn gedroomde debuut voor Malmö FF. De aanvaller uit Sierra Leone heeft daar veel voor moeten laten, waaronder zijn eigen bruiloft. Turay heeft zijn broer gestuurd.

Turay (27) maakte deze zomer de overstap van het Chinese Henan Songshan Longmen naar Malmö. Het was de bedoeling dat hij en zijn vrouw elkaar het jawoord zouden geven, maar Turay kon niet komen omdat Malmö hem vroeg om eerder te komen. "Ik was niet aanwezig op mijn eigen bruiloft. Mijn broer moest mij vertegenwoordigen", zegt hij tegen Sportbladet.

De transfer van China naar Zweden ging zo gehaast waardoor Turay zijn eigen bruiloft heeft moeten missen. Eerder deze week postte hij op Instagram foto's van zijn bruiloft. "We zijn op 21 juli getrouwd in Sierra Leone, maar ik was er niet omdat Malmö me vroeg om eerder te komen. De foto's hebben we van tevoren genomen zodat het leek alsof ik er was, maar mijn broer vertegenwoordige me."

Daardoor kon Turay wel zijn debuut voor Malmö maken. Negen minuten voor het einde van de wedstrijd tegen Diddeleng kwam hij onder luid gejuich het veld op. "Het voelde zo goed. Ik kijk ernaar uit om mijn best te doen voor iedereen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie