Excelsior deelt beloning uit aan toptalent: 'Loon naar hard werken voor mij'

Excelsior deelt beloning uit aan toptalent: 'Loon naar hard werken voor mij'

05-08-2022 12:15
20

Excelsior ziet toekomst in Joshua Eijgenraam. De middenvelder heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot de zomer van 2025.

De twintigjarige Eijgenraam speelt al acht jaar bij Excelsior en maakte vorig seizoen flinke stappen in de Keuken Kampioen Divisie. Hij speelde 32 wedstrijden en bevestigde zijn status als toptalent.

"Het verlengen van het contract van Joshua is een beloning voor de ontwikkeling die hij afgelopen seizoen heeft doorgemaakt. Ook voor hem is het mooi dat hij zijn ontwikkeling volgend seizoen kan voortzetten op Eredivisie-niveau en dat hij dat bij Excelsior Rotterdam kan doen. Wij spreken het vertrouwen in Joshua uit dat hij dit ook in de toekomst dit doorzet en op Eredivisie-niveau zijn voetbalkwaliteiten laat zien", zegt technisch manager Niels van Duinen op de clubsite van Excelsior.

"Dit is echt loon naar hard werken voor mij. Als je ziet hoe het seizoen voor mij is verlopen. Ik heb echt een goede ontwikkeling doorgemaakt en zelfs een basisplek veroverd. Ik kan er onwijs trots op zijn dat ik mijn contract nu tot 2025 verleng", vertelt Eijgenraam zelf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie