Slot: 'Die frustratie zit niet alleen bij mij, ook bij de algemeen directeur'

Slot: 'Die frustratie zit niet alleen bij mij, ook bij de algemeen directeur'

5 augustus - 15:55
57

Arne Slot moet het zondagmiddag tegen Vitesse doen zonder Orkun Kökcü en een echte linksback. De Feyenoord-trainer maakt zich desondanks geen zorgen over de staat van zijn selectie aan de vooravond van de seizoensouverture. 

Kökcü is geblesseerd, Santiago Gimenez is niet speelgerechtigd en Slot kan tegen Vitesse geen linksback opstellen. "Ik maak me geen zorgen", verzekert de trainer op het persmoment van vrijdagmiddag. "De linksbackpositie is een positie waar we ons moeten versterken. De speler die er nu staat is geen speler die daar zijn gehele carrière gespeeld heeft. Maar hij kan dat prima invullen", doelt Slot naar alle waarschijnlijkheid op Marcus Pedersen, die in de voorbereiding veelvuldig als linksback fungeerde.

Slot weigert het 'beschamend' te noemen dat de Rotterdammers aan de start van het seizoen niet over een linksback beschikken. "Als we morgen met tien man aan de wedstrijd zouden beginnen, zou ik dat beschamend vinden. Er staat zondag gewoon een linksback." 

Intussen haalde Feyenoord al negen versterkingen naar De Kuip, al arriveerde het merendeel daarvan recent. In een eerder stadium uitte Slot zijn zorgen over zijn selectie. "Die frustratie zit niet alleen bij mij, maar ook bij de technisch en algemeen directeur. Het zou pas irritant worden als ik de enige zou zijn die me daar druk om maakt, maar ik kan je verzekeren dat dat niet zo is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie