'Misschien maak ik mensen boos, maar denk niet dat er nog veel rek zit in Aursnes'

'Misschien maak ik mensen boos, maar denk niet dat er nog veel rek zit in Aursnes'

5 augustus - 16:21
130

Feyenoord-middenvelder Fredrik Aursnes is hard op weg naar Benfica. De meningen in #DoneDeal de podcast zijn sterk verdeeld over de mogelijke transfer van de Noor.

Naar verluidt heeft Benfica nu tien miljoen euro geboden op Aursnes, terwijl Feyenoord nog enkele miljoenen meer verlangt. "Ik vind tien miljoen weinig voor hem", steekt VP-redacteur Lars Teunissen van wal. "Hij is een geweldige middenvelder: heel veel rust aan de bal, altijd vindt hij de goede oplossing. Ik vind hem een beetje de lightvariant van Frenkie de Jong. Voor mij is Aursnes zeker wel 17,5 miljoen waard."

Hoofdredacteur Dennie van Laar is het daar niet helemaal mee eens. "Ik ben niet zo kapot van Aursnes als dat jij bent. Ik zou tien miljoen een heel mooi bedrag voor hem vinden. Feyenoord maakt dan een zieke winst en ze hebben één jaar profijt van hem gehad. Misschien maak ik heel veel mensen boos hiermee, maar ik weet niet of er nog heel veel rek in hem zit."

Tot slot laat Ruben Winkels ook zijn licht over de situatie schijnen. "Ik kan me wel voorstellen dat veel Feyenoord-fans het gevoel hebben dat ze te weinig krijgen voor hun spelers", stelt hij. "Met Malacia was dat ook al zo. Manchester United heeft misschien wel de steal van de zomer te pakken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.