'Beweging rond Lang: Oranje-international op eigen verzoek op de bank'

'Beweging rond Lang: Oranje-international op eigen verzoek op de bank'

5 augustus - 21:03 Laatste update: 21:23
50

Na Charles De Ketelaere lijkt ook Noa Lang Club Brugge alsnog te gaan verlaten. Het Nieuwsblad meldt dat de 23-jarige Oranje-international op eigen verzoek op de bank is begonnen tegen Zulte Waregem.

Lang is al twee seizoenen een steunpilaar bij Club Brugge en de ex-Ajacied verwachtte deze zomer dan ook een transfer te maken. Daar kwam het echter nog niet van, waardoor hij 'gewoon' met Club Brugge aan het nieuwe seizoen is begonnen. Nu lijkt er alsnog beweging te komen rond Lang.

Volgens Belgische media is er beweging vanuit Engeland en Italië. Hoewel er nog geen bod is binnengekomen, wordt er achter de schermen wel gewerkt aan een transfer. Lang zit ook met een vertrek in zijn hoofd en heeft aangegeven liever op de bank te beginnen vrijdagavond. Wel is hij beschikbaar om in te vallen.

Trainer Carl Hoefkens zei donderdag op de persconferentie dat hij over de instelling van Lang niets te klagen heeft: 'Over het algemeen ben ik heel tevreden over Noa, zeker op training. Het is voor hem geen gemakkelijke situatie, maar de manier waarop hij ermee omgaat, kan ik enkel toejuichen. Het is een speler die nog steeds het verschil kan maken, waar ik enorm op reken. Dat verandert niet.'

Lang heeft bij Club nog een contract tot medio 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie