Overmars kaapt transfer Ekkelenkamp: 'Kunnen we zeggen dat het om geld gaat?'

Overmars kaapt transfer Ekkelenkamp: 'Kunnen we zeggen dat het om geld gaat?'

6 augustus - 12:15 Laatste update: 12:38
22

Jurgen Ekkelenkamp was zo goed als rond met Club Brugge, maar op het laatste moment kaapte Royal Antwerp FC de deal. In de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast zijn ze het eens over de beweegredenen van de ex-Ajacied.

"Kunnen we gewoon zeggen dat het om geld gaat?", steekt VP-redacteur Lars Teunissen van wal. Daar sluit adjunct-hoofdredacteur Ruben Winkels zich bij aan. "Waarschijnlijk is Marc Overmars met een zak geld naar Ekkelenkamp gekomen: jongen, dit kun je verdienen. Iedereen is daar gevoelig voor."

Hoofdredacteur Dennie van Laar voegt toe dat Antwerp-eigenaar Paul Gheysens diepe zakken heeft. "Daar is heel veel mogelijk. Alderweireld is al teruggekeerd, ze hebben Nainggolan op het middenveld. Vincent Janssen in de spits. En zelfs Dries Mertens wordt genoemd. Er komt echt een heel leuk team te staan."

"Ekkelenkamp kiest nu dus ook voor Antwerp. Geld zou daar weleens mee te maken kunnen hebben", vervolgt Van Laar. "Maar ben ik zo naïef om te denken dat hij Overmars kent, en er is een Nederlandse trainer met Mark van Bommel. Misschien dacht hij toch last minute, lekker gevoel?"

Naar verluidt betaalt Antwerp 4,5 miljoen euro aan Hertha BSC voor Ekkelenkamp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.