Frustratie bij Vitesse: 'Niet blij met de situatie, dit wordt mijn zwaarste jaar'

Frustratie bij Vitesse: 'Niet blij met de situatie, dit wordt mijn zwaarste jaar'

6 augustus - 16:43
94

Vitesse-trainer Thomas Letsch begint zondag tegen Feyenoord aan zijn derde seizoen als eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers. De Duitser geeft aan dat hij voor een loodzware opgave staat.

Onder meer Riechedly Bazoer, aanvoerder Danilho Doekhi en clubtopscorer Loïs Openda vertrokken bij Vitesse. Mede door het overnameproces zijn er weinig inkomende transfers gedaan, waardoor de selectie nog niet op orde is. "Ik ben niet blij met de situatie, maar we kunnen ermee dealen", zegt Letsch tegen De Gelderlander. "We hebben twee jaren gehad waarin de zon voornamelijk scheen. Dit wordt mijn zwaarste jaar."

Letsch steekt zijn frustratie over de huidige staat van de selectie niet onder stoelen of banken. "Er waren dagen dat ik gefrustreerd was. Als je de voorbereiding begint, terwijl je niet weet welke mogelijkheden er zijn en de selectie is uit balans, dan ben je als coach niet gelukkig. Maar ik heb er geen invloed op", stelt de Duitse coach, die stelt dat het belangrijkste is dat hij zich prettig moet voelen. "Er zijn goede en slechte tijden in het leven. Dit is een moeilijke periode, maar we gaan deze uitdaging aan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie