Klaassen moet Ajax-teamgenoot Taylor teleurstellen: 'Hij is van mij, sorry'

Klaassen moet Ajax-teamgenoot Taylor teleurstellen: 'Hij is van mij, sorry'

6 augustus - 18:52
35

Davy Klaassen houdt gemengde gevoelens over aan de Ajax-overwinning bij Fortuna Sittard. De middenvelder is uiteraard blij met de drie punten, maar baalt ook van het mindere spel en zijn reserverol. Klaassen laat zich eveneens uit over Burak Yilmaz, die bij zijn Fortuna-debuut direct scoorde tegen Ajax.

Vanaf de bank zag Klaassen hoe Ajax een heel matige eerste helft speelde. Toen de Oranje-international het veld betrad, liep het een stuk beter en kwam Ajax terug van een achterstand. Of Klaassen ook de maker was van de 1-1, bestaat twijfel over. Kenneth Taylor lepelde de bal voor en het is de vraag of Klaassen er nog aan zat. "Ja, ik raakte hem wel", is hij duidelijk bij ESPN. "Maar echt met mijn nop. Dus ik denk inderdaad niet dat het goed te zien is. Anders zat hij er ook in volgens mij, maar hij is van mij. Sorry."

Klaassen is uiteraard niet tevreden met het feit dat hij op de bank begon in Limburg. "Daar ben ik natuurlijk niet blij mee. Maar ja, het enige wat ik kan doen is het laten zien. Ik vind dat ik goed inviel." Daarna vertelt Klaassen over de teamprestatie van Ajax. "We zijn blij met de drie punten, maar het moet beter."

Yilmaz
Het langverwachte debuut van Yilmaz stelde niet teleur: de routinier scoorde meteen vanuit een vrije trap tegen Ajax. "Goede speler, ik denk dat ze heel blij mogen zijn dat hij hier speelt", vindt Klaassen. "Knap staaltje werk dat ze hem hierheen hebben gehaald."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s