Update: Kieftenbeld krijgt dramatisch nieuws en speelt dit seizoen niet meer

Update: Kieftenbeld krijgt dramatisch nieuws en speelt dit seizoen niet meer

7 augustus - 07:15 Laatste update: 17:10
74

Maikel Kieftenbeld beleefde een zeer teleurstellende avond tegen PSV. De routinier van FC Emmen maakte een knullig eigen doelpunt en lijkt tot overmaat van ramp een zware blessure te hebben opgelopen.

Kieftenbeld maakte na zeven jaar in Engeland, bij Birmingham City en Millwall, zijn rentree in de Eredivisie. Na 26 minuten kon hij wel door de grond zakken, toen hij heel schlemielig de 2-0 in eigen doel schoot. Het werd helemaal een rampavond doordat hij in blessuretijd ook nog eens een blessure opliep. PSV-invaller Sávio was wat al te ijverig en raakte de 32-jarige middenvelder hard op de knie.

"Dat ziet er niet goed uit", reageert Emmen-trainer Dick Lukkien in gesprek met RTV Drenthe. "Dat is de grootste domper van de avond. Kieft hoorde daar wat kraken. Ook de PSV-arts heeft er nog naar gekeken, maar er bestaat vrees voor de kruisband van Maikel." Emmen verloor zijn eerste Eredivisie-duel op bezoek bij de titelkandidaat met 4-1.

Update: Maikel Kieftenbeld komt dit seizoen niet meer in actie voor FC Emmen. De 32-jarige middenvelder heeft in de slotseconden van het verloren uitduel met PSV (4-1) zijn voorste kruisband afgescheurd. Kieftenbeld keerde deze zomer terug uit Engeland en werd gezien als een belangrijke speler om Emmen in de Eredivisie te houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie