Belangrijke slag voor PSV: geen transfer, maar nieuw contract voor Sangaré

Belangrijke slag voor PSV: geen transfer, maar nieuw contract voor Sangaré

7 augustus - 09:05 Laatste update: 09:12
267

PSV heeft het contract van Ibrahim Sangaré opengebroken en verlengd, zo maken de Eindhovenaren zondagochtend bekend. De 24-jarige middenvelder ligt nu tot medio 2027 vast in het Philips Stadion.

Voor PSV is het één van de hoofddoelen deze zomer om steunpilaren Cody Gakpo en Sangaré te behouden. Daarin zet de Nederlandse topclub nu een belangrijke stap met het nieuwe contract van de Ivoriaanse international, die de belangstelling uit de Premier League voorlopig naast zich neerlegt. "Sinds de eerste dag voel ik me thuis, de manier waarop ik word ontvangen en hoe de mensen met me omgaan, maakt me heel blij", reageert hij op de clubsite.

Sangaré kwam in 2020 over van Toulouse. Hij speelde tot dusver 89 officiële duels, waarin hij vijf keer scoorde en zes assists gaf. Met PSV won hij de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal (twee keer), maar de balafpakker is duidelijk over de doelstellingen voor dit seizoen. "Ik wil met PSV kampioen worden en de UEFA Champions League halen." 

Volgens Voetbal International zaten onder meer ook Premier League-grootmachten Chelsea, Liverpool en Manchester United de afgelopen maanden op de tribune voor Sangaré, wiens oude, tot medio 2025 lopende, verbintenis een clausule bevatte. Voorlopig blijft hij dus in Eindhoven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie