'Manchester United en Ten Hag broeden op megadeal met Bayern München'

7 augustus om 11:11

Manchester United broedt in de laatste weken van de transferperiode op een toptransfer, melden The Mirror en Sport Bild: Bayern München-aanvaller Leroy Sané staat op het verlanglijstje.

Sané (26) is het nieuwe seizoen begonnen als tweede keus achter Bayern-parel Jamal Musiala en van die situatie hoopt Manchester United te profiteren. De club van Erik ten Hag heeft interesse in de Duitse vleugelaanvaller, die tussen 2016 en 2020 voor Manchester City speelde.

Van een naderend akkoord tussen United en Bayern is nog geen sprake, klinkt het. Op dit moment ligt er ook nog geen openingsbod vanuit Engeland op tafel. De Duitse kampioen wil Sané bovendien liever niet kwijt. Twee jaar geleden kostte de Duitse aanvaller nog ruim 50 miljoen euro.

Manchester United oriënteert zich op een grote versterking voor de aanval, omdat Cristiano Ronaldo nog steeds weg zou willen. Het andere doelwit, Ajax-aanvaller Antony, lijkt op dit moment onhaalbaar, ondanks het feit dat Ten Hag de Braziliaan dolgraag naar Old Trafford wil halen.