'Ten Hag verrast: Manchester United doet eerste bod op Arnautovic'

'Ten Hag verrast: Manchester United doet eerste bod op Arnautovic'

07-08-2022 16:34
99

Verrassend transfernieuws: Erik ten Hag probeert Marko Arnautovic naar Manchester United te halen. Bologna heeft een openingsbod van zo'n acht miljoen euro afgeslagen.

Dat melden verschillende media, waaronder The Athletic, The Guardian en Sky Sport Italia. Manchester United bood tevergeefs acht miljoen euro op Arnautovic en het lijkt erop dat de club van Ten Hag binnenkort een nieuwe poging gaat wagen. Bologna wil de 33-jarige Oostenrijker niet kwijt.

Ten Hag maakt zich intern hard voor de komst van 'surprise target' Arnautovic. De twee kennen elkaar goed van hun gezamenlijke tijd bij FC Twente, tussen 2006 en 2009. Ten Hag was toen de rechterhand van Steve McClaren, zijn huidige assistent bij Manchester United. Arnautovic wordt op Old Trafford bewonderd om zijn persoonlijkheid en fysieke kracht.

Manchester United is al langer op zoek naar een extra aanvaller, die het eventuele vertrek van Cristiano Ronaldo zou kunnen opvangen. Arnautovic speelde in de Premier League eerder voor Stoke City en West Ham United. In 184 competitiewedstrijden was hij goed voor 43 goals en 33 assists. Bij Bologna ligt hij nog één jaar vast.