'Manchester United en Ten Hag laten oog vallen op Frenkie-alternatief'

'Manchester United en Ten Hag laten oog vallen op Frenkie-alternatief'

08-08-2022 10:08
70

Manchester United werkt aan de komst van Adrien Rabiot. Met dat nieuws pakt The Athletic maandagochtend uit. De Fransman (27) staat onder contract bij Juventus en geldt mogelijk als alternatief voor Frenkie de Jong.

Rabiot is deze zomer zijn laatste contractjaar ingegaan en staat er goed op bij Manchester United: op Old Trafford wordt hij gezien als 'a leading option' om de selectie van manager Erik ten Hag te versterken. Het is de vraag of United de komst van Rabiot wil afronden, terwijl nog niet duidelijk is of Frenkie de Jong misschien alsnog overkomt van FC Barcelona.

Naast het feit dat Manchester United een akkoord moet zien te bereiken met Juventus over de transfersom, heeft Rabiot ook nog niet zijn jawoord gegeven. De Franse middenvelder (29 interlands) doorliep de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en brak er ook door. Na 227 wedstrijden in de hoofdmacht stapte hij in 2019 transfervrij over naar Juventus.

Ten Hag zag sinds zijn komst drie spelers de overstap naar United maken: Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez. Zondag begonnen ze de Premier League met een 1-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s