Braziliaanse media: Feyenoord tikt miljoenen af voor elfde zomeraanwinst

Braziliaanse media: Feyenoord tikt miljoenen af voor elfde zomeraanwinst

08-08-2022 22:58
252

Braziliaanse media maken melding van een akkoord tussen Feyenoord en Coritiba over Igor Paixão. De club uit Rotterdam lijkt een miljoenenbedrag over te maken naar de Braziliaanse club. Paixão wordt de elfde zomeraanwinst van Feyenoord.

Volgens Globoesporte gaat het om een bedrag van acht miljoen euro en een doorverkooppercentage van twintig procent. Andere bronnen spreken dit weer tegen en stellen dat het minder is. Zeker is wel dat Feyenoord en Coritiba eruit zijn en er miljoenen worden betaald. Paixão wordt de nieuwe linksbuiten van Feyenoord en vliegt deze week naar Rotterdam om de transfer af te ronden. Zijn zaakwaarnemer bevestigt dat aan 1908.nl.

Volgens Globoesporte opende Feyenoord de onderhandelingen met een bod van twee miljoen euro. Afgelopen zondag lag er 6,5 miljoen op tafel en nu zijn de clubs eruit over een transfersom van acht miljoen euro, zo klinkt het althans. Paixão kan in Rotterdam tot de zomer van 2027 tekenen.

Feyenoord versterkte zich deze zomer al met Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber.