Veerman en Gakpo matig bij PSV: 'Alleen Sangaré betrouwbaar, omgekeerde wereld'

Veerman en Gakpo matig bij PSV: 'Alleen Sangaré betrouwbaar, omgekeerde wereld'

09-08-2022 21:38
50

PSV staat bij rust met 1-0 voor, maar Kenneth Perez en Marciano Vink zijn niet onder de indruk van de Eindhovenaren. Eerstgenoemde zag dat doelpuntenmaker Joey Veerman en Cody Gakpo niet sterk voor de dag komen. Ibrahim Sangaré krijgt wel complimenten.

PSV gaat aan de leiding tegen Monaco, maar er is genoeg ruimte voor verbetering bij de Eindhovenaren. "Ik denk dat het zeldzaam vertoond is dat je zó veel balverlies lijdt en alsnog 1-0 voorstaat", begint Perez bij ESPN. "Veerman grossiert in balverlies voor zijn goal, Gakpo verliest de bal ook vaak. De enige die betrouwbaar was, was Sangaré. De omgekeerde wereld."

Wedden

Meer odds

Vervolgens komt Vink aan het woord. "PSV heeft gewoon heel veel moeite met Ben Yedder, Volland en Minamino. Ze staan dicht bij elkaar, dat komt niet vaak meer voor. Teze en Obispo hebben het lastig. Monaco heeft echt een aantal redelijke kansen gehad."

Vink zoomt ook nog in op de treffer van Veerman. "Het was een prachtige goal. Mwene houdt het overzicht. Hij heeft heel goed gekeken en op de zestien stond Veerman vrij. Bij Monaco waren ze alleen maar naar de bal aan het kijken, heerlijk voor Veerman."