Gutiérrez langer bij PSV: 'Het is een prachtweek voor mij'

Gutiérrez langer bij PSV: 'Het is een prachtweek voor mij'

10 augustus - 18:47 Laatste update: 19:16
47

Érick Gutiérrez verlengt zijn contract bij PSV. De Mexicaanse middenvelder speelde een belangrijke rol in de overwinning van dinsdag op AS Monaco en tekent bij tot medio 2025.

"Het is een prachtweek voor mij", vertelt de dolgelukkige Mexicaan op de clubwebsite. "Ik voel me hier gewaardeerd en belangrijk. Onder andere door het maken van belangrijke doelpunten, zoals gisteren. Ik scoor niet vaak, maar als het gebeurt ga ik helemaal los. Het was gisteren bovendien een speciale avond. PSV heeft een plekje in mijn hart veroverd. Ik voel me hier thuis en ben daarom heel blij dat ik kan blijven."

Gutiérrez maakte dinsdag in de slotfase van de wedstrijd de gelijkmaker waardoor PSV de verlenging in mocht tegen AS Monaco. Door een goal van Luuk de Jong kregen de Eindhovenaren uiteindelijk de tegenstander op de knieën, waardoor ze doorstoten naar de play-offs om een plekje in de groepsfase van de Champions League.

De dertigvoudig Mexicaans international kwam in 2018 van CF Pachuca naar PSV. Hij had moeite met zich aanpassen, maar uiteindelijk ontwikkelde hij zich tot een belangrijke steunpilaar op het middenveld van de ploeg uit Eindhoven. In totaal speelde hij 101 duels voor PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie