Liverpool bouwt aan toekomst: talentvolle middenvelder tekent nieuw contract

Liverpool bouwt aan toekomst: talentvolle middenvelder tekent nieuw contract

11-08-2022 14:59 Laatste update: 15:35
14

Harvey Elliott heeft een nieuw contract getekend bij Liverpool. De negentienjarige talentvolle middenvelder ligt nu tot 2027 vast op Anfield.

Elliott maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor de hoofdmacht van The Reds, nadat hij in het seizoen 2020/21 op huurbasis uitkwam voor Blackburn Rovers. De Engelsman begon de eerste drie competitieduels op rij in de basis, waarna hij ernstig geblesseerd raakte in duel met Leeds United-verdediger Pascal Struijk. 

Inmiddels is Elliott weer fit. Hij maakte ook minuten tijdens de seizoensopening van afgelopen zaterdag tegen Fulham (2-2). De middenvelder is dolblij dat zijn eerste liefde Liverpool een toekomst in hem ziet. "Ik hoop dat ik hier nog heel veel mooie momenten ga beleven. Het is geweldig dat ik mijn handtekening heb gezet onder een nieuw contract", aldus Elliott in een statement op de clubsite

Komende maandag kan hij weer aan de bak. Dan gaat Liverpool proberen om thuis tegen Crystal Palace de eerste drie punten van het seizoen te pakken. De aftrap van dat duel is om 21.00 uur.