'Discussie bij United over komst Gakpo, ook Antony staat nog hoog op lijstje'

'Discussie bij United over komst Gakpo, ook Antony staat nog hoog op lijstje'

11-08-2022 15:47
199

Manchester United is intern druk discussie aan het voeren over de eventuele komst van Cody Gakpo, die een overstap van PSV naar de Premier League zelf wel ziet zitten. Daarnaast staat ook Ajax-aanvaller Antony nog altijd hoog op het prioriteitenlijstje van trainer Erik ten Hag.

Dit meldt transferspecialist Fabrizio Romano donderdag. Ondanks de grote interesse van The Red Devils in de Eredivisie-spelers is er vooralsnog geen enkel officieel bod uitgebracht. De enige Premier League-club die zich deze zomer met een concreet voorstel meldde in Eindhoven voor Gakpo is promovendus Nottingham Forest, zo meldde het Eindhovens Dagblad

Wedden

Meer odds

United zou wel al in een ver gevorderd stadium zijn met Juventus-middenvelder Adrien Rabiot. De clubs zouden zelfs al een akkoord hebben bereikt voor een transfersom van zeventien miljoen euro. 

United, dat in de seizoensopening tegen Brighton & Hove Albion afgelopen zondag aanvallend bij vlagen tandeloos was, heeft komende zaterdag de volgende wedstrijd op het programma staan. Dan mogen Ten Hag en co. op herkansing tegen Brentford.