'Ik ben blij met de positieve reacties, die liefde heb ik bij Feyenoord gemist'

'Ik ben blij met de positieve reacties, die liefde heb ik bij Feyenoord gemist'

12-08-2022 13:50 Laatste update: 13:58
112

Mark Diemers hoopt bij FC Emmen rust te vinden. De middenvelder, die door Feyenoord is uitgeleend aan de Drentse club, houdt een gemengd gevoel over aan zijn periode in Rotterdam-Zuid.

Diemers hoopt dat hij en Emmen elkaar dit seizoen zo goed mogelijk kunnen helpen. "Daarna hoop nog een stap te zetten naar het buitenland. Het is voor andere clubs aantrekkelijk dat ik na dit seizoen transfervrij ben. Ik wil daar echter nog niet te ver op vooruitlopen", laat hij optekenen door Dagblad van het Noorden. De middenvelder is vijf weken geleden voor de tweede keer vader geworden, waardoor Emmen een weloverwogen keuze was. "Ik heb net een half jaar in het buitenland gevoetbald voor Hannover 96. Ik wil mijn gezin dit jaar rust bieden en niet halsoverkop hoeven te verhuizen."

In Drenthe is Diemers hartelijk ontvangen. "Ik ben blij met de positieve reacties die ik inmiddels van staf, spelers en supporters heb mogen ontvangen. Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist", zegt hij. Hij kreeg vooral het gevoel dat trainer Arne Slot niet naar hem omkeek. "Desondanks houd ik een positief gevoel over mijn tijd bij Feyenoord. Ik heb mezelf er gigantisch kunnen ontwikkelen. Zowel op voetballend vlak, door elke dag met enorm goede spelers te trainen, als op mentaal vlak."

Medio 2020 maakte Diemers de stap van Fortuna Sittard naar Feyenoord. Daar wist hij niet uit te groeien tot een vaste kracht. In 42 officiële wedstrijden kwam hij tot drie doelpunten en zes assists. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s