PSV reist af naar Deventer: nu hoge odds op Unibet voor doelpunten van De Jong!

PSV reist af naar Deventer: nu hoge odds op Unibet voor doelpunten van De Jong!

13-08-2022 10:00

ADVERTORIAL – Na het succes in de voorronde van de Champions League tegen AS Monaco wacht PSV een nieuwe klus. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij Go Ahead Eagles en hopen op de roze wolk te kunnen blijven zitten. Unibet heeft een fraaie boosted odd voor je klaargezet en verwacht een doelpuntrijk duel.

Eagles-uit, geen appeltje eitje voor PSV

In de afgelopen voetbaljaargang ging PSV twee keer op bezoek bij Go Ahead, één keer in de competitie en één keer in de beker. In de duels die allebei in 1-2 eindigde, hadden de Eindhovenaren de nodige moeite met de ploeg van Kees van Wonderen, de voorganger van de huidige trainer René Hake. In de competitie werd de overwinning pas in de 85e minuut veiliggesteld door Marco van Ginkel en noemde toenmalig trainer Roger Schmidt zijn opponent the best team we played so far. De Deventenaren blijken dus een opponent waar de Brabanders maar moeilijk van winnen. Geloof je in een stunt van Go Ahead? Dan word je daar op Unibet met acht keer je inzet rijkelijk voor beloond.

PSV: met Luuk de Jong op de roze wolk

Iedereen die sterke gevoelens voor PSV heeft, beleeft een week om niet snel te vergeten. De Eindhovenaren deden het onmogelijke door in de laatste minuten een verlening af te dwingen tegen Monaco in de voorronde van de Champions League. Nog voordat het aankwam op strafschoppen, werd de overwinning veiliggesteld. Niemand minder dan aanvoerder De Jong deed waarvoor hij is gehaald: de beslissende bal binnen koppen. Het was zijn eerste officiële doelpunt sinds zijn terugkeer bij PSV en dat zal hem natuurlijk het nodige zelfvertrouwen hebben gegeven. Gaat de befaamde theorie van de ketchupfles weer op dit weekend? Voor een doelpunt van de spits krijg je 1.89, voor een tweetal goals staat 6.00 en voor een hattrick krijg je zelfs 21 keer je inzet terug op Unibet.

De verwachtingen

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij liet op de persconferentie van vrijdag al doorschemeren dat hij de selectie graag nog versterkt wil zien. Dat betekent dat de oefenmeester zijn selectie nog te smal vindt, waardoor het lastiger is om spelers rust te geven. Toch wordt verwacht dat hij de nodige spelers worden gespaard, aangezien de volgende wedstrijd tegen Rangers FC dinsdag alweer op het programma staat. Een nagenoeg zelfde opstelling als tegen FC Emmen zou dan ook wel eens tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Een speler die niet in actie kwam in de wedstrijden tegen Monaco maar wel tegen Emmen, is Xavi Simons. Het negentienjarige talent is in de wedstrijden die hij voor PSV heeft gespeeld meestal wel goed voor een assist of een goal. Op Unibet krijg je 3.35 voor de goal van de jongeling. Ook heeft de bookmaker een gebooste odd voor je in petto. Krijg nu 2.40 voor wanneer PSV wint en er drie goals of meer in de wedstrijd vallen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.