'Jahanbakhsh is in beeld bij FC Utrecht, maar Feyenoord kreeg nog geen bod'

'Jahanbakhsh is in beeld bij FC Utrecht, maar Feyenoord kreeg nog geen bod'

14-08-2022 12:38 Laatste update: 13:40
92

De naam van Alireza Jahanbakhsh zingt rond bij FC Utrecht. De 29-jarige rechtsbuiten heeft weinig perspectief meer bij Feyenoord, waar hij nu al Javairô Dilrosun, Patrik Walemark en Oussama Idrissi voor zich moet dulden in de pikorde.

Volgens 1908.nl ziet Utrecht-trainer Henk Fraser de komst van Jahanbakhsh wel zitten. Of het daadwerkelijk van een transfer komt, is afwachten. De interesse van de Domstedelingen is nog niet concreet.

Jahanbakhsh maakte in het verleden namens NEC en AZ furore op de Nederlandse velden In zijn derde seizoen in Alkmaar werd hij zelfs topscorer van de Eredivisie, waarmee hij een miljoenentransfer naar Brighton & Hove Albion verdiende. In Engeland kwam hij echter nauwelijks aan de bak. Jahanbakhsh koos vorige zomer voor Feyenoord in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar zijn oude vorm benaderde hij nooit.

Met Dilrosun, Walemark, Idrissi en straks ook de Braziliaan Paixão heeft trainer Arne Slot voldoende opties op de vleugels. De Iraanse international moest zich tegen Vitesse en sc Heerenveen tevreden stellen met korte invalbeurten.