'Ineens niet meer welkom bent bij Feyenoord 1, dat is gewoon jammer'

'Ineens niet meer welkom bent bij Feyenoord 1, dat is gewoon jammer'

14 augustus - 15:37
69

Mark Diemers heeft met volle teugen genoten van zijn debuut voor FC Emmen. Nog voor hij een minuut had gespeeld, kreeg de van Feyenoord overgekomen middenvelder een staande ovatie. Die waardering miste Diemers in Rotterdam.

"Ik heb vandaag wel gevoeld dat dit de goede keuze was", zegt Diemers over zijn Emmen-transfer tegen Voetbal International. Bij geen enkele club is de oud-speler van onder meer SC Cambuur, De Graafschap en Fortuna Sittard zo ontvangen. "Nee, dat heb ik nog nooit zo meegemaakt eigenlijk. Dat deed me wel heel erg veel, het bezorgde me echt kippenvel."

Diemers kon wel een oppepper gebruiken, na een 'pijnlijke' laatste maand bij Feyenoord. "Het was moeilijk. Op een gegeven moment was ik niet meer welkom bij het eerste elftal en moest ik met het tweede meetrainen. Dat heeft me wel pijn gedaan. Maar op een gegeven moment moet je weer door in de voetballerij. Er staat weer een volgende uitdaging te wachten, dat is hier bij Emmen."

Feyenoord-trainer Arne Slot neemt hij niets kwalijk. "Ik heb niets slechts over hem te zeggen, hoor. Maar als je toch 42 wedstrijden in anderhalf jaar tijd voor de club gespeeld hebt en ineens niet meer welkom bent bij het eerste elftal, is dat gewoon jammer", zegt Diemers. "Ik denk dat niemand bij Feyenoord iets slechts over mij kan zeggen op persoonlijk vlak."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie